7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange e-forhandlere tildeler heldigvis et hav af forskellige leveringsløsninger. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen når du har lyst. Fragtmuligheden er altså virkelig enkel, og typisk derudover den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du kunne på samme måde afveje for og imod at vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig i mange tilfælde en kende mindre prisbillig, men samtidig virkelig ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du har bopæl nærved online butikkens arbejdslager.

En stor portion internet webshops tilsiger dag-til-dag levering på deres favorit varenumre, men vær vagtsom da det afhænger af at der bestilles før et besluttet klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer afsendt inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Den mest letkøbte mulighed for fragt

Det er ret så problemfrit for forbrugerne at sammenholde priser på flere online firmaer og herved har massevis af online butikker fundet det uundgåeligt at tvinge prisniveauet på en række af deres produkter – til drenge og piger, og samtidig til voksne – voldsomt, og endda nogle gange yde fragt uden gebyr.

Trods dette kan det imidlertid blive rentabelt at udforske indtil flere online varehuse efter rabat forud for at du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at modtage den bedste pris.

Du bør alligevel ikke glemme, at såfremt en internet butik tilbyder deres produkter for en pris som anses for kolossalt letkøbt, kunne det undertiden være et signal om en uoprigtig netbutik. Kortbestillinger er heldigvis inkluderet i en orden, som garanterer køberen overfor uægte shops på nettet.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du udnytte et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at betale regningen af flere omgange.

Inden folk shopper hos en online butik burde man uden tvivl se på netshoppens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke særlig morsomt.

Et nemt alternativ kan derfor være at se nærmere på om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er et fingerpeg om at internet forhandleren forstår de gældende danske regler, samt at internet shoppen lejlighedsvis tilses af fagmænd der kender til reglementet på området. Derudover giver det dig mulighed for at få bistand, når du udsættes for problemer ved din bestilling.

Foruden dette foreslåes det at du er vaks omkring de primære reglementer der har betydning for handlen, som eksempelvis hvilken ombytningsret online webshoppen har. Her er det samtidig relevant, at man når som helst bevarer ens kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bevidne købet, uden hensyn til om du er på indkøb til en mand eller kvinde.

Super smart for folk at finde de bedste priser

Trustpilot resulterer i en række nyttige genveje til at eftersøge en stor portion forhenværende køberes observationer og herved anbefaler vi, at du vurderer internet shoppens ratings før du handler.

Facebook byder på desuden ret så belejlige løsninger til at få en idé om internet forretningens kundetilfredshed. Desuden ser vi mange netbutikker hvor folk kan levere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret af reklameindtægter. Vi har tætte samarbejder med utallige butikker på nettet i form af at vi præsenterer deres varer, og modtager godtgørelse for så vidt de personer vi sender videre foretager et indkøb.

Fakta angående tilbud og e-firmaer opretholdes løbende, men det er ikke muligt for os at give garantier imod reguleringer der muligvis er iværksat efter at vi sidst opdaterede vores data.